12/2/13

CNT / La força obrera de Catalunya / llibre

CNT-llibre:
La força obrera cenetista hegemònica al Principat de Catalunya
Ferran Aisa publica a Barcelona ‘CNT. La força obrera de Catalunya’ 

 

(Coberta llibre Ferran Aisa)



TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 11/02/2013 Redacció Girona (Gironès).- Acaba de sortir publicat un nou llibre Ferran Aisa, ‘CNT. La força obrera de Catalunya’ (editorial Base).
En aquest moment històric, en que hi ha la possibilitat d’una Catalunya separada de l’Estat espanyol llibres, com ara aquest de Ferran Aisa, fan reflexionar sobre la necessitat d’iniciar un procés per aconseguir una organització catalana de classe pel comunisme llibertari enfront un estat capitalista català propi i a favor d’una independència total i sense cap límit burgès o d’estat a nivell dels Països Catalans en un procés de revolució socialista proletària autogestionada i autogestionària arreu del conjunt de la Mediterrània.
Cal recuperar la força obrera cenetista hegemònica al principat en el decurs del procés d’alliberament nacional en forma de CNT Unitària de Base on hi hagi una convergència entre les militàncies actives de CGT, CNT-AIT, CNT Catalunya, Solidaritat Obrera i agrupaments comunistes llibertaris autònoms de classe, més enllà de les estructures burocràtiques o jacobines. Es tracta d’una necessitat històrica del subjecte revolucionari que representa el proletariat militant.
 

Tramuntana Vermella (11-2-2013)

No hay comentarios:

Publicar un comentario